Praktijk Devos-logo.png

Over Praktijk Devos

Als gespecialiseerd voetverzorger/medische pedicure en verpleegkundige ben ik opgeleid om cliënten met medische voetproblemen te behandelen. Ik spits me hierbij vooral toe op diabetici en reumapatiënten. Daarnaast volgen nog extra specialisaties voor de behandeling van voetproblemen bij oncologische patiënten, (dementerende) geriatrische patiënten en sporters.

Tijdens mijn werk als verpleegkundige viel het me op dat de voeten van langdurig opgenomen patiënten heel wat problemen vertoonden. Ik vroeg me af hoe ik als verpleegkundige deze voetverzorging zelf zou kunnen uitvoeren.

 

Opleidingen en bijscholingen

Gevolgde opleidingen:

  • 2017: Gespecialiseerd voetverzorger – Syntra

  • 2016: Intensieve zorgen en spoedgevallenzorg – HOWEST

  • 2015: Bachelor in de verpleegkunde (ziekenhuisverpleegkunde) – Arteveldehogeschool

Vervolmakingscursussen:

  • 2018: Oncologische voetverzorging

Deze lijst zal worden aangevuld volgens de behaalde accreditatie, diploma’s en certificaten.

Kwaliteitsgarantie

Momenteel maak ik als zelfstandig verpleegkundige deel uit van het team van Care@Home.  Het is mijn persoonlijke doelstelling overal een hoge kwaliteit aan zorg te leveren, alsook binnen Praktijk Devos.

Praktijk Devos wil zorgkwaliteit garanderen door het naleven van vooropgestelde richtlijnen door de BVV (beroepsvereniging voor voetverzorgers). Een eerste streefdoel is het behalen van een kwaliteitslabel. Daarnaast wil Praktijk Devos een referentie zijn in de medische voetzorg door een multidisciplinaire samenwerking met artsen en kinesitherapeuten.

Samenwerking

Praktijk Devos werkt intensief samen met kinesitherapiepraktijk KineWest.

Ik lever professioneel werk met verpleegkundige principes in de achtergrond. Een optimale combinatie voor een optimale, klantgerichte zorg.

Aarzel niet me te contacteren. Ook op verwijzing van uw huisarts, help ik u graag verder.

Tijdens de voetverzorging kan ik omwille van hygiëne geen telefoon aannemen. Spreek een boodschap in, stuur een bericht of contacteer Praktijk Devos via sociale media  (0472/98.56.91)